MacBook air 13"

Idag fick vi vår nya dator av skolan. Skit awesome jag e kär på riktigt! Om man går ut trean med godkänt i alla ämnen så får man datorn sen. Efter skolan hämtade andreas mig vid häggvik station sen åkte vi till en dator butik och skulle fixa skydd till datorn och så.

Nu har jag precis käkat och nu ska leka med datorn och sen sova antar jag, jag e expert på att sitta o inte göra nånting på nya saker så lär vara upptagen hela kvällen.

Fluffig

Kom hem för en stund sen, va i skolan och fick skåp och hämtade schema. Lektionerna startar på riktigt på måndag, den här veckan har man inte gjort så mycket :) känner mig som en stor fluffig fläskkorv just nu, inga kläder passar, som sagt. Ser allmänt tjock ut bara och finns inget jag kan göra åt saken direkt så det är fett drygt.

Jag vet inte riktigt vilken vecka jag är i nu men 15 antar jag?! Gud va fort det går, hinner inte riktigt med.


Plusgymnasiet

Iågr började jag en ny skola med ny linje och allt. Går nu frisörlinjen på plusgymnasiet inne i stan. Skolan verkar jätte bra och linjen verkar jätte rolig. Så ska verkligen satsa på det här nu! 
 
Jätte jobbigt bara att jag varje morgon verkligen mår skit såtar evigheter på mig att fixa mig för måste sätta mig ner typ hela tiden. Sen att jag verkligen inte har något att ha på mig gör inte saken bättre. Jag driver inte kan inte ha nått! Alla jeans är för små i midjan, eller åtminstonde trycker på ordentligt och det är inte så skönt när man mår illa. Sen att jag inte kan gå med tajta kläder då magen putar åt alla håll känns det som, och alla mina tröjor är typ tajta. Så är helt borta. 
 
Jag vill gärna lära känna klassen hyfsat iaf innan jag säger att jag är gravid. Så det får vänta. Nu ska jag sova har sjukt ont i huvet (hela tiden!) och mår jävligt illa (hela tiden!) Godnatt!

Gravid och navelpiercing

Igår tog jag ut min navel piercing. Vill verkligen inte få en helt fucked up navel sen så lika bra att ta ut den innan det blir försent. Hört tjejer vars navelar (haha navel i plural?) blir helt hängiga och förstörda. Mitt mål är att efter att magen bllivit liten igen, kunna se så "vanlig" ut som möjligt. Jag ska försöka gå jätte mycket promenader och även om jag sen kanske tänker "skit i det vem fan orkar" försöka äta så bra som möjligt. 
 
Tänkte lägga upp första magbilden också. Är otroligt svullen och bilden tog jag när jag låg ner på sidan så riktigt så stor kan jag inte säga magen är när jag står upp. Men lägger upp den för kul eftersom den såg så stor ut tycker jag. 
 
Magbild v.14

Går för fort

Jag har inte skrivit på as länge jag vet, men har haft problem med internet och sen är mobilen sönder och ipaden funkar inte. Men nu ska jag börja skriva igen.

Har iaf berättat för våra närmaste vänner, och dom tog det bra. Men jag tycker det känns så otroligt konstigt att säga, "jag är gravid" det liksom finns inte, fortfarande inte förstått det riktigt.

Känner att det inte är långt kvar innan magen börjar SYNAS. Jag är otroligt uppblåst och kan absolut inte ha tajta tröjor. Då ser man direkt att något är annorlunda med magen.

Är väll i från v.13-15. SJUKT vad fort det går. Förstår inte det går alldelles för fort hinner inte med! Jag räknar att jag är i v.14 då det är i mmitten av vad jag kan vara.

Vecka 14

Kroppen: Hormonförändringar kan visa sig genom att huden på mamman blir mörkare på vissa ställen, kvinnor kan få en vertikal mörk rand från naveln och neråt samt mörkare bröstvårtor. Randen brukar försvinna efter förlossningen, men man ska vara försiktig med att sola för mycket under graviditeten eftersom man även kan få andra pigmentfläckar som kanske inte går bort. Du kan bli snabbare andfådd eftersom blodvolymen i kroppen börjar öka.
De flesta börjar få en liten mage. Om du tidigare fött barn blir magen oftast större mycket tidigare.

Fostret: Öronen är placerade där de ska vara och har fått den rätta formen. Alla större organsystem är nu färdiga och njurarna tillverkar urin. Fostret befinner sig nu i en snabb fas av tillväxt. Benen är längre än armarna och det finns gott om fostervatten som fostret simmar runt i.