Bättrings vägen

Shit vad grymt skönt det är just nu, men illamåendet nästan helt borta. Blir fortfarande illamående om jag inte äter hela tiden typ, men annars är det skit bra.

Vecka 11

Kroppen: Det syns fortfarande inte att du är gravid, men du kan känna det mycket tydligt. Den trötthet som många känner är ett tecken på att man ska ta det lugnt. Vissa kan känna sig svimfärdiga om de tvingas stå upp en längre tid, till exempel på bussen. Det beror på att blodtrycket är lägre.

Fostret: Huvudet är nu rundare och ögonlocken är tydligare, de har redan öppnats och kan slutas vid beröring. Händerna kan också stängas vid beröring. Nu är fostrets alla viktiga organ i stort sett färdiga och ska bara växa i storlek. Ännu kan du inte känna att fostret rör sig, men vid ett ultraljud kan man se rörelser

Sjuk

Över allt illamående ska jag gå och blir sjuk också, jippie!
Har så jävla ont i halsen och är förskyld och allt det där. Inte kul, vaknar typ 4 gånger varje natt av att jag inte kan andas nästan och känner för att spy. Märkligt att jag fortfarande inte spytt en ENDA gång, med tanke på hur dåligt jag mår hela tiden. Börjar bli bättre iaf, hoppas jag mår hyfsat bra snart iaf så jag kan börja leva igen -.-

Hemma hos pappa

Sitter just nu hemma hos pappa, ska sova här idag för första gången på typ 1 år ^^
Mår piss och har gjort länge nu, mår så sjukt jävla illa HELA tiden, jobbigt som fan! Men ska typ sova snart är trött som en gris pusshej !

Semester

Länge sen jag skrev, har inte så mycket o skriva nu händer inte så mycket nu. Har fortfarande inte ringt mvc men gör nog det när jag kommer hem från göteborg. Vilket är nästa fredag, lördag eller söndag :)

Har haft några jävla pissiga dagar nu sen i fredags, mått så sjukt dåligt! Hungrig hela tiden men mår illa hela tiden så känner inte för att äta, men äter jag inte mår jag mer illa. Ett jävla helvete helt enkelt. Men går nog över snart, hoppas jag!

Segerdansen!

Yey jag fixade data, jag e så otroligt smart ibland! 
Det är ju bara själva skärmen på datan som e sönder, så jag kopplade in den till tv och satte in tangentbort och mus så nu sitter jag i soffan och steker. Kör lilla segerdansen för mig själv och beundrar min egna smarthet. Otroligt'! haha
 
Nejmen snart ska pappa komma med mat till mig och andreas sen ska vi väll anragligen bara vara hemma och ta det lugnt som vi gjort dom senaste veckorna. Yey! Ska kolla om från säsong 1 på Vampire Diaries, IGEN! Sjukt bra alltså, tröttnar aldrig på det där..
 



Går inte att blogga..

Ja min data gick sönder igår, jippie! Och blogg appen fungerar inte sådan inte blogga något med bilde förrän vi roar sätta upp stationära datorerna. Drygt! Alla mina bilder från lin bärbara är antagligen borta, inte kul! Men dom flesa ligger nog kvar på mobilen ändå.. Så jag får blogga utan bilder så länge och be Andreas fixa någon data.. Sen blir det mer! 
 
 

Ice age 4

Har varit på bio med andreas och christopher. Christopher är Andreas barndomsvän. Vi käkade på food court i kista galleria sen såg vi ice age 4, efter att christopher tappat bort biljetterna och vi fått nya (!) Filmen var helt okej, inte bättre än 1,2 & 3, men den va rolig o sånt! 
 
Nu e jag hemma och älskling har åkt iväg till hundhagen med diesel, sen skulle han träffa en kompis så jag blir ensam ett tag till, men det är skönt, jag är så trött o hänging nu för tiden så lika bra det!