Folsyra

Ja nu har jag köpt folsyra, det är ju viktigt när man är gravid så ska börja med det nu. Köpte vanlig friggs b-komplex på ica för 50 spänn. Massa b-vitaminer och folsyra och sådär. Så det blir awesome skulle jag tro!
 

Helt nytt blogg.se

När jag loggade in nyss så hade dom gjort om blogg.se helt totalt. Skit najs ju! Kan ju skapa massa effekter på bilderna man lägger in och även skapa bildcollage, Kan skriva taggar och ja finns säkert mer nytt men jag tycker det verkar bra! 
 
 

Måste vara på den säkra sidan

Haha satt med mobilen redo och skulle ringa mvc idag, men sen tänkte jag att jag vill ta ett till test så jag vet säkert att jag är gravid. Efter 3 tester har jag fortfarande inte fått in att jag faktiskt är gravid. Känns så lustigt! Men ska köpa ett test och testa mig igen och sen ringa! Haha tvångstanke nu, Gud va töntig jag e men ändå, tänk om man kommer dit och skriver in sig och slit och sen när man ska på ultraljud om typ 40 000 månader så har jag aldrig varit gravid.. (ja jag vet jag är inte så klar i huvudet just nu) haha men känns inte så sannolikt att TRE tester visar fel, jag är bara feg för att ringa så mitt undermedvetna kommer på ursäkter, SÄKERT!

Nu ska jag läsa andra boken i serien starcrossed.. Alltså hades. Sen sova, godnatt!


Jag vet, underbart vacker bild!


MVC

Måste ringa mödravårdscentralen och skriva in mig också, hänger typ på familjeliv.se och sånna hemsidor HELA tiden och läser om allt, så jag e expert på graviditeter nu alltså! haha. Man ska tydligen boka en tid där så man får lite info och sånt där. men jag är jätte rädd för att ringa, jätte rädd för om jag ska träffa någon riktig surkärring som pikar på mig för min ålder. Vågar inte ringa dit haha, mes jag e!
 
Får bara skita i min rädsla och bara ringa och hoppas på det bästa! Så taskiga kan dom väll inte vara ^^
 
nej nu ska jag sova, mitt huvud värker som in i helvete och jag e svintrött, godnatt!

Hy

Usch hur jag ser ut nu.. Över typ en natt har min hy blivit helt kass, fått massa finnar på hakan och mellan ögonbrynen, ser bara helt hemsk ut. Tror det är pågrund av alla hormoner har jag för mig att jag läst någonstans. Inte trevligt inte trevligt men får stå ut, inte hela världen med några små finnar.
Nu ska jag värma mat från igår och sen käka.. Mår illa typ konstant men ändå hungrig lika ofta.. Går inte ihop!



illamående

Jag e sjukt illamående hela tiden. Känns som (ursäkte) spyan sitter i halsen typ hela tiden. Inte najs. Kan inte äta eller dricka något just nu, nu är det värst.
Men jag har faktiskt inte spytt någon gång. Har hört att om man spyr och mår illa är det bra för barnet.. Barnet i min mage kan inte må så jätte bra isåfall för så illa har jag det inte. Men det blir säkert bra!
Söt filur det här..


Godis!

Nu blir det att bara ligga mysa och käka godis innan vi åker imorrn bitti. As skönt!


Larmet på

Kul att man köper en ny tröja och när man kommer hem är larmet fortfarande på, haha inget kvitto kvar heller så åker jag tillbaka till butiken kommer dom väll tro att jag snott den.. Lyckat -.-


Sista dagen

Idag är det sista dagen här på Gotland! Imorrn åker vi hem tiiiidigt på morgonen. Båten går 07.05 så det blir ju kul!! Fast jag saknar min vovve, vill bara hem o krama honom nu!!!


Info

Tänkte berätta lite om mig och bloggen och lite allmän "nödvändig" info. Jag är en tjej från Upplands Väsby utanför stockholm. Har precis fyllt 17 och som dom flesta antagligen har förstått är jag gravid. Jag bor nu hemma hos min mamma med min pojkvän och våran hund diesel på ett år. En blandras av border collie, jämthund och gråhund.
Jag började ettan av gymnasiet hösten 2011 men pågrund av att jag typ aldrig var där så ska jag börja om nu till hösten, byta skola och allt. 
 
 
Hur jag fick reda på att jag var gravid? Jag hade tagit p piller i typ 2 år och när jag tar dom ordentligt varje dag så får jag aldrig mens. Men så fort jag missar nån så kommer den. Har varit JÄVLIGT slarvig med dom ända från början, jätte korkat jag vet. Men nu så hände ingenting nu och jag kände mig konstig i magen och min börst kliade och ömmade. Så jag tog inga piller nu och väntade på mensen men den kom inte så tog ett test och ja, två streck kom upp. Jag vart so otroligt chockad, jag bara slängde det på en gång och gick ut o sola och låtsades som ingenting typ haha.
Jag tog inte riktigt åt mig det, så två dagar senare tog jag ett till test, och det kom upp två streck till. Jag började förstå det då liksom och hade tänkt på det lite. Tog ett ett digitalt test dagen efter och det stog klart och tydligt GRAVID. Det var inte alls självklart att behålla från första början, men fick med tiden en känsla av skydda det LILLA livet i magen, så då bestämde jag mig helt enkelt för att behålla!