Valborg

Idag är det Valborg ja, vi ska väll inte göra så mycket. Christopher och Jim är här nu men Jim ska iväg sen och vi ska grilla och bara ha det lugnt och mysigt. Melissa är hur snäll som helst som vanligt, älskar kläderna hon har på sig idag. Jätte fin tjej!


Farbror

Idag var vi hemma hos Melissas farbror Nibbe och hans tjej. Nibbe gjorde mat och sen lirade vi lite fifa. Jag vann över Andreas med 3-2, kändes så otroligt bra! Nu ligger Melissa och sover i sin egen säng, saknar henne och vill ha henne här men vet att det är bra för henne att vänja sig vid att ligga själv. Får kramas med henne under dagarna istället!
 
 
 
 
 
 

Egen säng

Melissa sov i sin egen säng inatt för första gången. Det gick jätte bra och hon sov som vanligt, men nu saknar mamma henne så nu får hon ligga här bredvid och mysa innan vi går upp. Pappa är ledig idag också så får se vad vi hittar på.


Dagens bilder

Idah har vi flackat och farit. Först hos min morbror ute i Vallentuna, sen hos min mormor och morfar i Rotebro. Det behövdes handlas lite också så coop hann vi besöka också, men innan coop ville mamma in på ÖoB och handla också. Melissa har bara varit snäll hela tiden. Underbara bebis!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mysig vårdag

Idag har vi haft det jätte mysigt ute i vårsolen. När vi kom till Sigtuna satt vi ute och Melissa sov i min famn, sen tog vi alla en promenad i den fina vädret ner till Sigtuna "stad", eller vad man nu ska säga. Där satte vi oss på våfflan och tog en glass och något och dricka. Satt där i solen ett tag och hade det mysigt och prata lite. Jätte fint väder, var väldigt varmt, jag hade bara en cardigan på mig och frös inte det minsta.

När vi kom hem till farmor igen beställde vi efter ett tag mat och sen kollade vi hockeymatchen. Nu är vi hemma och Melissa sover som en stock, så nu ska jag också passa på o sova. Se ifall jag får sova lika mycket som natten som var?!


Påväg

Nu är vi påväg till Melissas farmor, men först ska vi förbi donken och köpa något litet då vi är hungriga!


Grillkväll

Igår kom Elin, Jim & Robin hit och grilla med oss. Var väldigt trevligt! Melissa ler och pratar jätte mycket och är så otroligt rolig. Min sötis!
 
Nu ska vi snart ut till Sigtuna till Melissas farmor, ska hälsa på och sen skulle vi även käka pizza, awesome! Ska fixa till mig snart och sen vill nog Melissa ha mat innan vi åker.
 
Inatt sov jag hur bra som helst. Melissa fick mat innan vi la oss vid 10. Sen sov hon till 4-5 och fick mat, sen sov hon till 10 igen. En gång vaknade hon inatt bara, får se om hon kanske börjar sova hela nätter snart. Hade varit hur underbart som helst!
 
Bilder från elins blogg.
 
 
 
Bilder från mig, haha så bra är jag på att ta kort..

Sötaste bebis

Älskar minen Melissa gav mobilen igår, riktig fotomodell haha, och hon är så otroligt söt när hon gäspar, bilderna gör henne inte rättvisa men ni ser på ett ungefär iallafall haha!


Melissa jollrar

Världens sötaste "pratar" <3


Godnatt från oss igen..

Melissa nybadad och icke-trött.. Men nu ska vi sova, ändå till sent imorgon!
 

Finns inga ord för hur mycket jag älskar dig min plutt! <3

 

Spybebis

Vi har fått en riktigt kräkisbebis. Från början bajsade hon HELA tiden, men nu bajsar hon bara en gång i veckan typ men spyr hela tiden. Vet inte vad som är bäst? Bajs är lite äckligare, men då har man det ialafall i blöjan och inte över hela kläderna. Kräk är typ bara som vitt slem, så är ingen fara liksom. Men det kommer ju på hela kläderna hela tiden, måste byta kläder och handdukar typ hela tiden. Så måste nog säga att spybebis är jobbigare. 
 
Imorse, hade precis bytt om på henne.. Så spyr hon ner hela bodyn. YEY!
 
Så mamma fick byta om en gång till. Tröjan är ju lite gullig faktiskt, ser ut som hon är lite ledsen, men hon var väldigt glad faktiskt. Låg och pratade och hade sig.

Godnatt från oss

 
 

Till Melissa

Jag har länge tänkt göra en tatuering som står för Melissa. Har bara inte vetat vart, personnumret, namn, namnbetydelsen, en textrad till henne. Men nu har jag kommit på vad. Väldigt enkelt och inget för stort nu första. Tror det kommer bli jätte bra! Vet inte om jag orkar vänta tills jag blir 18, vill ha NU när jag väl kommit på! Men får se :)

Natta

Har precis sjungit Melissa till sömns. Min sötnöt! Idag har jag varit jätte duktig! Städat hela övervåningen, gått på långpromenad med Diesel och Melissa, tvättat och hängt upp tvätten, lagat mat med sallad (inte vanligt här) och haft en bebis som inte sovit längre än 20 minuter åt gången. Hon är så snäll, sover hon inte sitter hon och tittar och har det så bra ändå, ytterst få tillfällen hon inte är nöjd.

Nu ska vi sova och vakna upp till en ny härlig dag, skulle behöva plugga men finner inte ro till att sätta mig ner och läsa. Går inte, vet inte riktigt hur jag ska göra där, måste hitta ett sätt som funkar, för blir en hel del plugg i ca 1 - 1 & 1/2 år till. 
 

Bilder från senaste dagarna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Funkar inte

Blogg-appen fungerar inte, och jag pallar inte sitta vid datan så har inte kunnat blogga. Har varit och handlat och om en liten stund ska vi grilla men först ska jag ut på promenad och lite sådär. Skriver mer med bilder när jag har data eller app!

Btw så fick Melissa bajsa idag som hon inte gjort på typ en vecka. Men vi fick hjälpa henne annars hade det nog dröjt ett tag till innan hon bajsat! :( stackars lilla flicka hård i magen, men så snäll ändå! :)

Växer så det knakar

Gick jätte bra på BVC, även bra på bussen dit och hem. Melissa var jätte duktig och var nöjd hela resan. På bussen dit sov hon, hem så satt hon och titta och somna precis innnan vi skulle gå av. Väldigt snäll bebis vi fått faktiskt. Nu ligger hon kvar i vagnen och sover, hon fick mat senast vid 10 så 4 timmar har det gått nu. Jag har hunnit tittat på Vampire Diaries och Glee, nu tänkte jag ge henne mat när hon vaknar (lär vara snart) och sen städa lite medans hon tittar på i babysittern. 
 
Ålder         Vikt         Längd       Huvudomfång
   0           2980        48                32        
 2 d          2838    
 4 d          2970 
1 v, 4 d    3300
2 v, 5 d    3605       51,5              35
1 m          3960      53,5             35,6
1 ½ m      4550      55,5               37

BVC

Nu är vi påväg till BVC för en liten koll av Melissa. Ska bli kul o se hur mycket hon växt :) hon känns otroligt stor nu!

Hon orkar bara hålla ena ögat uppe typ, trött tjej! <3


Ny mobil

Min 4S la av, den fick helt enkelt nog efter tvätten i tvättmaskinen. Den funkade ett litet tag efter, men sen ville den inte mer. Nu kom iallafall pappa hit men en annan mobil. En iphone 4, inte lika bra kamera och lite saker som inte är lika bra, men det är ju ungefär samma. Ingen där hemma som använder den ändå nu så e bra om jag har en telefon.
 
Till januari sa han att skulle betala mitt abonnemang, sen får jag tydligen skaffa eget. Hihi dags att bli vuxen nu. Men om jag känner min pappa rätt kan jag nog få nått år till, tills JAG jobbar iallafall. När jag får egen inkomst vill jag faktiskt betala för mig själv, vill inte leva på pappa min i resten av mitt liv. Men känns skönt nu när jag inte har någon inkomst då jag inte tar ut någon föräldrapenning. Och tar inte jag pappas pengar gör han ändå bara av med dom på skit, så lika bra att jag gör något vettigt för dom. hehe ^^
 
 
 

Vår

Nu är det äntligen vår. Melissa ligger UTE i vagnen och sover och jag sitter inne med öppna dörrar och vädrar och har precis dammsugit. Är jätte varm ute! Gick ut tidigare idag på promenad med jacka på mig, var tvungen att gå förbi pappa och ta av mig jackan och sätta på en tröja istället (hade bara t-shirt under, lite för kallt då hihi). Var typ varmt med bara tjocktröja! 
 
Andreas jobbade ändå till 10 igår kväll, och ska göra idag med. Kanske imorgon också, så jag är ensam med Diesel och Melissa HELA dagarna nu. Eller ja, min mamma är ju hemma men hon har ju inget ansvar för någon av dom, men hon hjälper ju om det behövs, till exempel om jag ska duscha eller gå på toa. Sen brukar hon ha Melissa lite då och då ändå för att hon vill, men aldrig för att hon MÅSTE liksom. Idag ska vi väll inte göra någonting, som vanligt. Gå promenader och sen mysa lite. Typ det vi gör. När Andreas är hemma brukar vi väll åka och handla lite ibland, kanske träffa några. Men nu när han inte är här är jag för lat för att ta bussen någonstans, hatar bussar. Så jag rör mig ut när jag är med Andreas hehe. Skönt att jag fyller 18 den 18 maj så jag kan ta körkort själv! :)
 

Facebook

Haha, min facebook för 4 år sen.. Märks vad min värld handlade om då!
 
 

Melissa

Melissa vart 6 veckor gammal igår. Sjukt. Hon är inte en nyfödd liten liten bebis längre, nu är hon bara bebis. Om några veckor blir hon stor bebis, hihi. Känner verkligen att hon har växt, även att hon blir mer med. Kollar mer på oss, hon mer ser oss nu liksom.

Hon låter oss sova jätte bra på nätter och sådär. Hon är en jätte snäll bebis, med lite gnäll då och då men oftast snäll. Hon somnar med mig i sängen runt 10 tiden och vaknar vid ca 9 och vill upp. Men där imellan är det kanske 2-3 gånger hon vaknar och vill ha mat, men somnar om direkt. Ibland kan hon vakna vid 6 och inte riktigt somna om, men somnar oftast om igen efter 1 timme då och sover då till ca 11. 

Hon älskar att gå på promander i vagnen. Då är hon alltid nöjd! Kan inte säga att vi har det speciellt jobbigt. Hon har lite jobbigt med magen ibland oh bajsar väldigt dåligt. När hon väl bajsar är det först som en propp som kommer ut, som tandkräm, innan det där lösa bebisbajset kommer.  

Hon har nog gett mig något leende någon gång. Men kan inte säga säkert att det är ett socialt leende eller bara reflex leende. Men jag tror absolut att hon någon gång har smilat lite när jag pratat och busat med henne. Speciellt igår satt jag här och busade med henne och hon log flera gånger. Men jag lovar inte att det är på riktigt!

Har även filmat henne när hon varit ledsen, hon är så sjukt söt då. Eller inte när hon riktigt varit ledsen, utan bara när hon gnällt för att hon vill göra något annat. Kan lägga upp den sen när jag kan föra över det från kameran.
 

Mys i soffan

Ligger nu med Melissa i soffan och kramas. Hon e så gosig, älskar att ha henne sovandes på mig :) Hon hade hosta imorse, och väldigt förskyld. Inte roligt, men hon var så snäll ändå. Mitt hjärta! Väntar på att hon ska vakna så jag kan ge henne lite mat sen ska vi ut på prommis med Diesel. Så länge kollar jag på Grey's Anatomy. 
 
Har btw fixat en kamera nu, så jag tar bilder hela tiden! Lägger in dom sen någon gång :)

Fråga på

Här kan ni fråga vad som helst, så svarar jag på det jag är bekväm med att svara på! :)
 
(tryck på bilden)

Örebro

Bilder från Örebro, Christopher är fotografen. Orkar er vända bilderna, ni får helt enkelt vände på huvudet lite hehe ;)
 
 
 
 
 

Bil

Igår var vi ju som sagt ute på "äventyr" med Melissa. Vi tog bilen till Örebro för att köpa ny bil. En Volvo V70 vart det och vi är jätte nöjda. Får plats på bur till Diesel och barnvagn i bakluckan. Perfekt för oss!

Melissa var jätte duktig i stort sett hela tiden. På ditvägen sov hon hela tiden. När vi kom fram till bilhandlaren höll jag i henne så hon fick lite närhet och sådär innan vi skulle åka och äta. När vi satte oss på Jensens bøfhus vart hon lite grinig och ville inte ligga i vagnen, så hon fick sitta med oss hela tiden men det var lugnt. Jag har blivit expert på att äta med en hand ändå så hihi. :)

På hemvägen var hon lite orolig, sov lite, vaken lite. Hon var aldrig rktigt ledsen och skrikig utan bara orolig av sig. Men det gick bra och hemma sen var hon vaken ett tag och sen sov vi vid 12 ungefär.

 
Mer bilder sen. (ej våra bilder på bilen utan bilhandlarn´s.
 

Smeknamn

Melissa är ett lite längre namn som man gärna skapar ett smeknamn till. Att säga Melissa tar sån tid, och förmodligen kommer vi så småningom hitta på ett smeknamn, men vad kan det vara ?
 
Jag menar, Mellis tycker inte jag låter bra då det är mellanmål för mig haha. Därimot har jag Melsie, som jag tycker är lite gulligt. Melllie är väll också fint. Men jag vet inte. Någo med något förslag vad man kan kalla henne ? 
 

Påväg

Nu är vi äntligen påväg, blev lite senare än planerat men vad gör det ;) bilder tagna med iPad=inga bra bilder..


Äventyr

Imorgon, imorgon då ska vi ut på äventyr. Lilla Melissa ska följa med oss iväg och vi kommer vara borta hela dagen i stort sett. Vi kommer även göra av med en heeeeeeel del pengar. Vad det är vi ska göra, det får ni se imorgon. På återseende mina vänner, mehehhe! :)
 
En helt nyfödd liten Melissa. Första bilden vi fick på henne med ögonen öppna tror jag. Min underbara, för dig gör jag allt och mitt liv kunde inte ha blivit bättre. Tack för att du finns! <3

Snabbinlägg

Just nu ligger lill skruttan på mitt bröst och sover. Väldigt mysigt måste jag säga. Igår var jag och Melissa med min mamma och syster inne i stan och strosa runt. Melissa var otrooooligt duktig och bara låg nöjd i vagnen i ca 2-3 timmar. Pappa Andreas var nere på magget och kollade Aik matchen, kan vara skönt att komma iväg lite också.  

Efter det kom mina små kusiner hit med sin mamma Jenny (min morbrors tjej) och träffade Melissa för första gången. Dom är 1 och 3 så när Melissa blir lite äldre kommer dom kunna leka lite. Världens goaste ungar det där!

I fredags och idag har Andreas jobbat, så jag har blivit ensam här med Diesel och Melissa för första gången. Har gått jätte bra, dom är så fina så!

Kameran på mobilen har slutat fungera sen den bestämde sig för att bli lite ren i tvättmaskinen. Funderar på om man ska ta sig råd till att köpa en bra systemkamera så man får fina bilder på lilltjejen, jobbigt nu utan något alls förutom Andreas mobil, han är ju inte alltid där när jag ska ta kort! Får se vad vi gör. Nu ska jag leta bilar på blocket.

Mysmorgon

Åh vilka sötnosar! Så här hade diesel lagt sig bredvid mig och Melissa :) underbara hund!


1 månad

Idag blir min Melissa redan 1 månad gammal. Gud va fort tiden går, helt sjukt! Mamma o pappa älskar dig såååå mycket underbara bebis!

Fis inte nu!

Nu ligger vi och ska sova. Melissa har varit jätte snäll nu under kvällen, och badat har vi gjort också. Inte ett knyst gav hon ifrån sig då utan allt var frid och fröjd. Hon somnade för kanske en halvtimme sen, men jag kan inte sova!
 
Rolig syn jag fick för typ 2 veckor sen, och uttrycket Diesel har är verkligen typ "får jag ligga här?" Ser ut som han typ mosar hennes ansikte, men det är hans päls som är så fluffig så eggentligen är det typ som "fritt" för hennes ansikte, bara lite hår.
 
Mina sötnosar! Ni är det finaste jag har och jag är världens lyckligaste som fått er! 

jobbig melissa

idag har Melissa inte alls varit snäll. igår var hon oerhört snäll och go, sov och va vaken men inget gnäll :) antar att hon måste ta igen det idag hihi :) hon vaknade tidigt och var bara ledseb och grinig. låg och guppade henne i 1 timme ca sen tog andreas henne och gick ner så jag fick sova. Sen har hon varit gnällig från och till hela morgonen, men nu somnade hon med mina fötter som kudde medans jag sjön cuppycake song för henne :) väldigt söt låt faktiskt! får vi se om hon är snäll när hon vaknat eller om hon fortfarande e gnällig och eländig !

Sviken

Nä, min dunder iphone som klarat allt, klarade inte tvättmaskinen. Där gick gränsen helt enkelt! Den stod ut med mycket för min skull men nu var det nog, den orkade inte mer, den svek mig! :(
 
Får se vad jag ska göra nu, inte fan tänker jag ha en nokia 3310 iallfall. Iphone, eller inget! Får se vad "vi" kan fixa till mig. Hoppas pappa hade försäkring på den, då får jag en ny. Annars blir det dyrt för pappsen. Men han får skylle sig själv om han inte hade försäkring, jag menar, han borde ju känna mig vid det här laget att saker inte håller/tappas bort i min ägo.
 
Nu ska jag och Melissa sova, godnatt alla fina människor! :) Bjuder på en bild på min fina underbara prinsessa också. Världens sötaste! ♥♥
 
 

Update: Dra på trissor, direkt när jag publicerat det här inlägget märkte jag att telefonjäveln faktiskt fungerar! Helt otroligt.. Någn allvarligt fusk måste apple ha gjort med den!

Mobilen i tvättmaskin

Har inte haft tid över att uppdatera något nu under påsk, saker hela tiden!
 
I fredags var vi hos Melissas farmor och åt och hade det trevligt, i lördags var vi dit igen då Andreas mormor och morfar skulle tid, då kom vi dit och överraskade dom :) Igår var vi på ikea och sen städade vi och hade fixar dag här hemma. Idag har vi varit och storhandlat mat och nu först fick vi tid över till att sitta ner! 
 
Ska grilla ikväll, så min syster kom hit och ska äta med oss. När hon ska hänga av sig jackan och de inne i tvättstugan ser hon min mobil gå runt runt i tvättmaskinen!! Den har varit borta hela helgen så antagligen har den legat i någon ficka någonstans, och när jag satte på maskinen nu låg den där! Värsta är att jag inte kan öppna luckan hur som helst, men jag drog fram programmet så långt det går så nu håller den på att cetrifugera, men jag kan inte få ut mobilen!! Skit irriterande.  Så nu badar min mobil i tvättmaskinen också.. 
 
Den har varit med om mycket den, badat i toan, tvättmaskinen, pappas pool, varit på besök på marken/golvet ett par gånger.. Får se om den håller nu!