Gårdagen

Igår på dagen gjorde jag och Melissa typ ingenting. Andreas kom hem vid 1 tiden hade då med sig en jävla iPhone 5, till sig själv!!! Jag vill ha!!!

Vi åkte iallafall ner till centrum så han skulle få byta simkort, sen har jag typ använt telefonen sen dess. Alltså skillnaden är ju inte stor från min, men finns vissa saker som är bättre och den är finare :)

Vi åkte hem till Jim på kvällen och åt tacos och spelade spel. Andreas och Jim badade också, och Melissa fick doppa hennes älskade fossingar.

https://cdn3.cdnme.se/3583861/7-3/pic_51f7751a9606ee40da77da64.jpg" class="image">


Godmorgon

Godmorgon önskar vi från Sigtuna. Denna varma, halvsoliga dag ska det bli promenader längs vattnet ner till våfflan där vi ska köpa glass och titta ut på vattnet. Sen till kvällen blir det grillning. Melissa får vara med farmor, farbror och låtsasfarfar Rajje. Kunde inte bli bättre!


Sigtuna

Nu sitter vi ute i Sigtuna och har precis ätit. Vi har varit nere vid vattnet där Andreas och diesel har badat mesans jag och Melissa tittade på.

Natten spenderas här hos Melissa farmor för första gången för henne. Sen ska vi grilla här imorgon också då Melissa farbror med tjej kommer också. Blir en helg i Sigtuna helt enkelt. Men mysigt är det här, synd bara att jag glömde myggnätet hemma. Men det löser sig.


Dåligt av mig

Dålig uppdatering från min sida på sista tiden. Riktigt dåligt! Ska blogga lite ikväll om den senaste tiden. Bland annat Melissas första utomlandsvistelse. Vi tog nämligen en 2-dygns kryssning till Riga i söndags. Väldigt trevligt och gick hur bra som helst med Melissa. Mer om det sedan. Sålänge bjuder jag på bilder från ett tag sedan, en månad sen kanske?


Riga

Vi åkte som sagt bort i söndags, vi hade velat göra något , åka någongstans. Men vi visste i vart,när, hur eller något. Sen bara kollade jag på kryssningar och det fanns bra pris, så då bokade vi det.
 
Det var lite blandade tankar där i början, då Melissa inte hade pass. Dom rekomenderade att man skulle ha det, men hon var ju bara 4 månader gammal, så vi hade inte hunnit fixat det ännu. Det kunde gå bra med personbevis, men dom kunde inte lova något. Vi chansade, ville så gärna åka! Vi åkte till skatteverket på fredagen där för att fixa personbevis, då hade vi iallfall försökt så gott vi kunde. Värsta fall hade vi inte kommit på båten och förlorat alla pengar, eller fått stanna kvar i Riga och få lite extra semester?! 
 
Vi fick skjuts in av mamma, klev på båten typ två timmar innan. Ingen passkontroll, YES! VI VAR PÅ! Vi hade det jätte bra, käkade buffe (ingen höjdare, men funkade) sjöng karaoke, pratade, shoppade, drack (inte jag direkt dåra) och hade det trevligt. Melissa skötte sig jätte bra! Satt i vagnen, satt med oss, somnade sen för natten i vagnen och låg där medans vi fortfarande hade det trevligt där uppe (självklart var hon med oss).
 
Vid 11 tiden på morgonen var vi framme i Riga. Blåste som fan men var hyffsat fint väder iallafall. Vi gick och gick och gick, mot denna stora marknad jag läst om. Var lite svårt att hitta faktiskt, och på vägen frågade vi 2 poliser om dom kunde förklara vägne. Men dom tyckte inte vi skulle gå dit, var tydligen inte det bästa stället att vistas på. Så vi skit i det, gick in i galleria och kollade lite. Jag köpte en fin långklänning och ett halsband. Sen åt vi på en resturang innan vi gick tillbaka till båten. Ingen passkontroll igen, allt gick hur bra som helst! Skönt!
 
Samma sak den kvällen, allt gick bra och vi hade det trevligt. Vi har hemma igen igår (tisdag) vid 11-tiden. Melissas första gång utomlands. Var jätte kul att göra något, men lite ångest nu efteråt då man bränt något OTROLIGT mycket pengar. Fattar inte hur vi kunde göra av med så mycket, vart gick allt åt på?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett nytt "första gången"

Nu ligger vi i sängen och bara myser. Idag är det en härlig dag, Melissa är böjd och glad, diesel är nöjd och glad. Jag och Andreas är över exalterade och vill bara iväg.

Första gången Melissa kommer vistas i ett annat land än Sverige. Ska bli så roligt. Vart (här var ju tvungen att ta en paus för Melissa la VÄRSTA högen i blöjan. Alla kanter på blöjan fylldes och svämmade över. Tyvärr innebar det slutet för hennes lila fina body, som vi inte på något sätt skulle få över hennes huvud utan att hela hon skulle vara full med bajs. R.i.p finaste bodyn hon hade)

Hur som helst, vart vi ska och vad vi ska göra säger jag när det är dags. Taggarå! ;)


Just nu

Just nu är det så här Melissa ligger och ler. Hon är så glad hela tiden, så fort hon ser någon som tittar på henne ler hon. Min glada tjej. Nu ska hon egentligen vila lite, men vägrar somna haha. Nåväl hon får bli lite överträtt då ^^


2me Casablanca

Nu har jag precis beställt en ny barnvagn. Vi ska snart byta till sittdel för lilltjejen, så då är vagnen perfekt. Ville ha en liten smidigare vagn, den jag har nu är så stor och klumpig i affärer. Så nu har jag en promenadvagn, en snabbvagn till babyskyddet och en smidigt till att handla med och när man ska iväg och stora vagnen inte riktigt får plats. Perfekt!
 
 

Till och med i sängen

Nu sover Melissa som en stock. Hon har nappen halvt i munnen och håller i den hårt. Så fort hennes hand nuddar något nyper hon tag. När hon får tag på håret är det fan inte skönt alltså. Hon drar i det hårt, hårt, hårt för att få det till munnen. Till och med i sömnen nyper hon tag liksom haha.


Marc by Marc Jacobs

Min bror har precis kommit hem från Cypern där han var med sin tjej Cynthia. Med sig hem hade dom köpt en present till, en plånbok från Marc by Marc Jacobs. Min gamla plånbok vart snodd förra hösten och har behövt en ny sedan dess, men har aldrig orkar köpa någon. Så det var verkligen prefekt, det behövde jag. Och den var jätte fin också! Tack så mycket! 
 
 
 

Jul. 16, 2013

Kom på att jag inte lagt ut bild på mitt hår jag färgade förut. Blått färgade jag ju definitivt inte, lovar! Gjorde ombre. Brunt uppe ljust nere. Vart faktiskt nöjd, jag är fan awesome alltså! Inte bästa vilden direkt. Kameran frampå iPhone liksom..


Semester

Igår när Andreas slutade jobbet så åkte vi + Amver, elin & Christopher till donken för att äta och planera lite. Vi tänkte åka på semester någonstans nästa vecka. Vi tänkte hyra enstuga i Göteborg och påvägen åka förbi Skara Sommarland och kanske någonstans att shoppa lite. Sen i Göteborg ta en heldag på Liseberg och lite andra roliga ställen. 
 
Men det beror på hur alla jobbar. Annars funderar jag och Andreas på att dra någonstans bara vi (+ Melissa såklart) och göra något. Kanske bara shoppingresa till Ullared? Hehe vi får se. Men något ska vi göra iallfall. 
 
 

Utslagen Fia

Melissa var så trött så trött idag. Hon vaknade runt 11 och vi gick och la oss igen vid 10. Under 11 timmar har hon vilat 2 gånger, första i typ en halvtimme och andra i typ en timme. Inte mycket vila på denna damen. Fart ska det vara, hela tiden! Nu sover hon som en stock, tur det. Sova på natten och vara vaken på dagen, min flicka kan!


Outfit

Såhär ser lillaskruttan ut nu när vi ska till Andreas mormor och morfar. Sen ikväll ska vi till Andreas pappa. Igår var vi hos Christopher i Nacka, full fart den här helgen! :)


Livet man har nu

Igår morse vaknade jag av att diesel hade diarrékalas i rummet här. Nu vaknar jag till ett bajskalas av Melissa här. Trevligt trevligt!

Idag står det att åka iväg på schemat. Ska till en vän i Nacka och äta och umgås. Diarré-diesel får vi lämna över till far min, men bajs Melissa ska med.

Puss på er, här får ni en bild på en bajsande Melissa. ;) varsågoda haha!


Blått hår

Var nere och handlade hårfärg idag på dagen. Blå färg vart det, hmm?!?!


Sånt här kan man också göra

Jag var ute på långpromenad med Amber vid 9, Melissa somnade så fort jag gick utanför dörren i vagnen. Vi gick runt i bollstanäs och även ner till Ica där jag köpte en hårfärg.

Jag tänkte göra ombre, så jag köpte en mörk mörk brun färg nu(nästan svart) och sen ska jag färga ljusare under imorgon, måste bara köpa en ljusare färg hihi.

Det vart bra faktiskt. Jag körde en yolo och smetade på lite färg på ögonbrynen också så slipper jag färga dom också hihi, var en stor chansning, hade kunnat bli svart runt hela ögonen typ haha. Men vart faktiskt bra. Melissa somnade för natten där i vagnen så hon låg och sov vela tiden. Vad mamma kan hinna med ibland, om hon bara vill. ;)

Imorgon ska jag ber igen och köpa ljus färg. Vill inte bleka så hoppas det blir något iallafall.


Shopping

Dagen har spenderats med min och Melissa vän Amber i kista galleria. Vi har varit på banken och fixar och trixar med mina fondpengar. Efter det har vi gått runt och kollat och shoppar och haft oss tills mamma kom och hämtade oss.

Vi begav oss då till il poste för att äta middag. Jag körde från rotebro till il poste, sen hem till Amber och sen hem till oss. Jag har blivit jätte duktig på att köra bil nu ! :)

Nu ligger vi här i soffan och vilar efter en lång dag.


Söndagsmys

Jag och Melissa ligger och myser lite i sängen nu. Vi har precis vaknat till sakta men säkert och ska upp och hitta på något snart. Pappa vaknade precis men ska iväg och jobba snart så dom får busas och kramas ikväll sen. :)


Sitta i vagnen

Härom dan när jag var ute och gick med Melissa och diesel tänkte jag att Melissa skulle få komma upp lite. Hon har ju försökt själv ett bra tag nu, så jag fällde upp ett ryggstöd som finns i vagnen. Hon satt där så nöjd och glad och såg världen från en helt ny vinkel. Hon är fortfarande nöjd med att ligga ner, men när hon börjar bli otålig då kommer jag byta till sittdel. Men är nog ett tag kvar, hon är så glad så i sin liggdel, no problemas! :)


Man måste ju prova

Hon gillade att titta på den iallafall, fina färger ju! Hon tog även tag i ratten, min flicka vet hur man kör bil 4 månader gammal, brås på mamma sin! ;)


Bobbycar

Har precis satt ihop en rosa bobbycar som Melissa fått av sin morfar. Är ett tag kvar tills hon kan åka på den men om någon månad kommer hon nog tycka det är kul att sitta på den och sådär. Så länge ska den stå som en fin prydnad. :)


Bada och bita

Melissa är så söt när man lindar in henne i handduken efter badet. Hon ser så liten och nöjd ut, så förvånad. Min lilla sötis, världens finaste!

Så fort hon har något i närheten av munnen ska hon bita och suga på det. Finger, leksak, sin hand eller kläder/filtar, allt! Och hon gapar typ 10 minuter innan det kommit till munnen, hihi nej men hon börjar gapa och leta efter saken hon vill ha i munnen långt innan, jätte gulligt!


Lämnade nappen nere

Så Melissa har sugit på sin hand istället. Snyggt märke hjärtat, om du gnällt lite hade jag faktiskt hämtat nappen!