Björnunge

Mormor har köpt en ny mössa till Melissa. Hur fin som helst, så otroligt mysig! Den kommer hon att trivas i, i vinter.





Eller inte kanske? Som sagt: galen bebis!!!






Gottis

Dagen börjades med riktigt frukost för både mamma och bebis. Mamma åt mackor och fil, Melissa fick bara en macka med smör på. Det tyckte hon var både roligt och gott.
 
Skärde mackan i små bitar som hon får ta själv och äta. Hon är jätte duktig, vissa bitar hamnar på golvet till Diesel, men det mesta hamnar allt i magen på lilla bebisen. Hon kan till och med ge bitar till Diesel. Har tar liksom upp en bit och drar u handen och tittar på Diesel. Självklart tar Diesel det som att hon ger till honom så han snor den. Haha så söta! Får visa er när det händer igen.
 
 
 
 
 
 
 

Tröttisar

Just nu ligger Melissa och Andreas och sover i soffan, jag bara sitter här och gör ingenting. Instagram, Facebook, annat tråkigt. Haha!

Min pappa fyllde år i fredags så vi ska dit ikväll för att fira honom lite. Ska ner till centrum snart för att fixa sista grejen på hans present. Kommer bli jätte bra !




Video när Melissa kryper

 Melissa kryper, sträcker sig efter godisskålen liiiite för tidigt så hon tappar balansen. Annars jätte duktig! Min duktiga tjej! <3

Melissa kryper!

Vingligt än så länge, men kryper gör hon allt. Mer om det sen! :)

Mamma är rolig

Såhär ser det ut när Melissa ska upp på mamma och leka. Hon kan sitta och leka med något och sen tittar hon lite på mig, ler jag.. Då ser hon lek. Då är jag jätte rolig och hon ska upp till mitt ansikte och dra i näsan och munnen och ha jätte roligt. 
 
Först får hon syn på mig
 
"Åhhh, hon ler. Hon vill leka med mig, jippie!"
 
Sen börjar klättringen upp till ansiktet..
 
När hon når fram börjar skratta och hon börjar nypas och dra, så går ej att ta bilder då!
 

Det roligaste Melissa vet

...... Det är sladdar! Hon älskar olika sladdar och snören att dra och slita i. Mitt hår är också väldigt roligt! Kanske inte det bästa, men det är de hon gillar. Ingenting man lämnar henne med att trassla in sig i, men hon får leka med det när man är med och ständigt tittar. Då är det okej! 
 
 
 



Lekplats

Vi var på en lekplats igårkväll med Melissa och några av våra vänner. Var jätte mysigt, lite kyligt men finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder. Hihi. Bara ut och leka med bustrollet! 
 
Melissa hade det kul, men ärligt så hade nog pappa roligast! Alltid!
 
Fick inte så bra bilder. Mörkt och rörelse, men måste ju dokumentera Melissas första lekparksbesök!
 
 
 
 
 
 



Höstpromenad

Börjar bli lite kyligt ute nu, västen åker på varje dag. Är vi ute på kvällarna är det jacka som gäller. Melissa är sjuk så vi har bara varit hemma nu och myst med henne. Kan inte alltid flacka och fara, och när bebisen är sjuk får man faktiskt passa på att vara hemma och mysa bara. Behövs det med ibland! 

Annars då.. Ja vi drömmer oss bort lite till vårat egna hus. Spara MASSA pengar och köpa hus om ett år eller två. Är jätte taggad och vill verkligen, det enda som tar emot är Andreas jobb. Han måste ha fast anställning, vilket han inte har och kan ta tid innan han kan få det. Lite krångligt det där.. Men när han fått det och vi kan få huslån då köper vi något eget. Tankarna går på ett litet hus ut mot Brottby-Norrtälje. Ut mot landet men inte för långt ifrån en "stad" liksom.  

Vi klarar oss med en insats på 100-150 000, så det är inte långt kvar! Längtar!! 








Mitt underbara bustroll

Som snart börjar krypa!! Hon förflyttar sig nu, tar sig framåt fast på hennes sätt. Har filmat det, får lägga upp sen!
 
 
 



Höst

Nu är det höst ute. Regn, blåst och kallt. Men det är mamma glad för, nu kan Melissa börja använda sina fina höstkläder och jackor och skor. Melissa var mindre glad...




Ikea

Nu sitter vi i bilen påväg hem från Ikea. Vi har ätit och kikat runt lite. Jag fick även med mig två lådor, tallrikar och bestick till Melissa. Väldigt bra! 

Melissa sitter nu och pratar med sin napp, munnen går hela tiden! Mitt lilla hjärta, vad jag älskar dig! Kan känna att jag saknar henne även ifall hon sitter i vagnen precis framför henne, hon e så kramgo! Min pussgurka!





Next butiken

Vi var i kista igår och käkade och kollade lite butiker. Vi var även inne på next och prata med dom.
 
Det gick hur bra som helst, dom var jätte trevliga, butiksbiträdet var nära på att börja gråta! Chefen kom ner och pratade med oss och bad om ursäkt hur många gånger som helst. 
 
Eftersom kedjan är engelsk var han tvungen att ringa kundtjänsten där först, så han skulle höra av sig till oss. Vi kommer ju att få något iallafall, så det känns bra! Man vill ju inte vara arg och besviken på sin absoluta favorit butik! 
 
Melissa mår hur bra som helst och ingen större skada skedd. Fortfarande en litet litet sår efter nålen men det röda har försvunnit. Hoppas det inte blir infektion eller något i såret bara, hade ju varit typiskt nu när allt faktiskt gått så bra!
 



Dagen

Förutom att få en nål i ryggen så har Melissa idag träffat sin farbror. Vi åkte dit nu på kvällen och köpte med oss donken och sådär. Pappa fick vinna på FIFA, på tur ofc, skicklig är han inte iallafall! 

Nu har Melissa somnat och jag ska titta på någon film eller serie och sova. Vi hörs imorgon mina vänner, ciao cara mios! Hehe






Hemskt

Andreas stod och skulle byta om på Melissa och hon är hur ledsen som helst när hon ligger där på rygg. När han vänder henne på mage och knäpper upp knapparna där bak ser han en NÅL sitta in i ryggen på henne! En jävla sy nål, rakt i ryggen, på en 6 månaders baby!
 
Hon har alltså använt en ny tröja som är från butiken next i kista, och har varit lite gnällig men vi har inte vetat varför. Nu ser vi det sitter en nåljävel i ryggen på henne. Fyfan!
 
Vad ska man göra med det höra då? Ska man gå till butiken och klaga, eller ringa någonstans? Är det inget fel dom har gjort, så man ska bara låta det vara, eller vad? Gör ont i mamma hjärtat att veta att hon haft en nål i ryggen hela dagen, och nu har stort rött märke på ryggen! USCH!
 
 
Närbild



Vill ju också

Melissa ska självklart också hålla i diesels koppel när vi är ute på promenad. Diesel är ju hennes älskling, finns ingen roligare!
 
 
 
Sitta kan hon också, i soffan med pappa och Jim. 
 
Tuffing i keps med näven i högsta hugg mot pappa. Kaxig liten pryl!
 
Mitt lilla bustroll. <3
 
 

Galen bebis

Just nu ligger Melissa i sin säng och ska sova. Hon är påväg, tar sin lilla tid bara. Hon hittar alltid saker att leka med eller något att titta på, men tillslut tar tröttheten över nyfikenheten och hon somnar. Alltid lika gosig min bebbe! 
 
Melissa med på tv! Hihi
 
Melissa i pyjamas när mamma ska blanda vällingflaskan
 
Har jag någonsin nämnt att min bebis kan vara lite galen, inte? Men det är hon! En riktigt galen bebis, som vägrar sova! 
 
Kikar ut när det är sovdags
 
Hittar även något att leka med, lätt ska det ju inte vara!
 
Nu är det natti natti! 

Ett halv år

Ett halv år har du blivit nu, herregud vad tiden går fort, men ändå så långsamt. Helt sjukt att du för att halv år sen kom till oss för första gången. Helt sjukt att för ett år sedan låg du i min mage och var hur pluttig som helst. Helt sjukt att för ett år sedan var du en sådan färsk nyhet för hela släkten. 
 
Men vad älskad du är, från första stund. Det var inte bara lycka och skratt utan även lite tveksamheter. Men vi har aldrig ångrat dig, och kommer aldrig att göra. Du är mitt livs största lycka och jag älskar så högt, över allt annat. Finns ingen som inte charmas av dig ditt lilla bustroll. 
 
Du sitter här bredvid mig nu med en kork i handen, som dras fram och tillbaka till munnen hela tiden. Jag tänkte på för 6 månader sedan, hur liten du var. Hur du knappt kunde röra på dig själv, alltid sov, bara mat och sova. Till nu, en sådan stor tjej som rullar runt, sitter, "pratar" och skriker. På sån kort tid har du lärt dig så mycket och mer kommer du lära dig. Jag blir så stolt över dig när jag ser dina framsteg. Blir så stolt när någon säger något bra om dig. Du är min lill flicka och jag kommer alltid vara stolt över dig. 
 
 
Igår hade vi morfar, gammelfarmor & farfar och moster över. Gammel farmor & farfar hade inte träffat dig sen dopet, så dom ville så gärna se dig. Med sig hade dom även presenter eftersom du blivit så stor nu. Jätte fina kläder av moster, mormor och morfar och en jättefin jacka av g- farmor & farfar. Ävem morbror har köpt en jacka, mjukisdress och adidas skor. Det gillas av mamma! ^^
 





Nu har man bokat tid

Äntligen, velat göra en så länge. Men sen vart jag gravid och har inte blivit av när Melissa kom. Men nu så! Vad jag ska göra får ni veta när det är dags :)




Promenad i bärselen är mysigt




Flaskan själv

Melissa låg precis i sängen och fick välling nu innan läggdags. Jag höll i flaskan först, och hon hade händerna där som vanligt. Sen började jag släppa och märkte att hon faktiskt hade ett bra tag själv. Så jag släppte helt och hon låg där och matade sig själv!

Sen när hon ätit klart tog hon bort flaskan och tog tag i nappen och förde den mot munnen. Men kom lite fel så jag fick hjälpa lite. Nu sitter jag här och väntar på att hon ska somna så jag kan lägga mig ner i sängen och se på någon film och sådär. Mysigt! E på g nu iallafall, hon blundar, tittar, blundar, tittar. Snart blundar hon helt! :)


Ny telefon

Äntligen har jag fått en telefon! Skit skönt med en mobil som har bra kamera och sådär, så man får bra bilder på Melissa hela tiden. Vill ju inte missa att memorera någonting!

Här är några bilder från när vi var i stinsen idag och kikade runt lite. Fick med mig lite bebiskläder hem (ovanligt?!?) och vi tog även en fika. Mysigt!


Melissa i sin nya väst, min sötis!