Biljävel

Ja, för någon vecka sedan krockade vi med mammas bil. Skit kul liksom ingen försäkring som täckte skadorna. Men det va inge farligt alls, bara kylaren som paja.

Vi beställde en ny kylare i torsdags och hämtade ut den i fredags. Idag tänkte vi sätta på den, så vi åkte till pappas jobb där det finns en verkstad.

På vägen så måste vi stanna varje kilometer och fylla på vatten så inte motorn överhettas, så andreas gasa på lite mellan varje stopp för att det inte skulle ta sån tid. Men fronten är lite intryckt så låset till huven satt inte ordentligt, och mitt i farten när vi åker typ 80 km/h så flyger huven upp och böjs och slår i rutan och hela rutan spricker, verkligen helt paj och kan slås in vilken sekund som helst verkligen!

Vi stannar och ser ingenting och försöker ta oss till sidan. Sen kommer pappa med spännband så vi kan sätta fast huven i själva bilen så andreas kör den där till jobbet (är typ 5 minuter i vanlig fart hemifrån).

Jävligt kul att när man fixat ena felet så kommer nästa liksom. Tur att pappa köpte en bil till andreas så vi kan ta oss någonstans. Men mamma har det lite jobbigare haha.. Men vi körde ner den till väsby glas i infra city som fixar den imorgon. Och vi får åka och köpa ny huv imorrn också, sen går den att köra igen!

Jävla jobb alltså, aldrig något som funkar! Hatar bilar bara massa jävla problem -.-

som ni ser, nästan ingen skada alls sen vi krocka bilen (körde typ 10 km/h när vi krocka och hann nästan bromsa), det är bara huven och vindrutan som är sönder nu, så jävla torsk! (rutan och huven vad HEL innan)


elin

fyfan vilken otur ni har! :(

Svar: skoja inte! aldrig mer att vi åker den där bilen alltså haha :D
TJCH

2012-09-23 / 23:35:48
BLOGG: http://wahhlgren.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback