Riga

Vi åkte som sagt bort i söndags, vi hade velat göra något , åka någongstans. Men vi visste i vart,när, hur eller något. Sen bara kollade jag på kryssningar och det fanns bra pris, så då bokade vi det.
 
Det var lite blandade tankar där i början, då Melissa inte hade pass. Dom rekomenderade att man skulle ha det, men hon var ju bara 4 månader gammal, så vi hade inte hunnit fixat det ännu. Det kunde gå bra med personbevis, men dom kunde inte lova något. Vi chansade, ville så gärna åka! Vi åkte till skatteverket på fredagen där för att fixa personbevis, då hade vi iallfall försökt så gott vi kunde. Värsta fall hade vi inte kommit på båten och förlorat alla pengar, eller fått stanna kvar i Riga och få lite extra semester?! 
 
Vi fick skjuts in av mamma, klev på båten typ två timmar innan. Ingen passkontroll, YES! VI VAR PÅ! Vi hade det jätte bra, käkade buffe (ingen höjdare, men funkade) sjöng karaoke, pratade, shoppade, drack (inte jag direkt dåra) och hade det trevligt. Melissa skötte sig jätte bra! Satt i vagnen, satt med oss, somnade sen för natten i vagnen och låg där medans vi fortfarande hade det trevligt där uppe (självklart var hon med oss).
 
Vid 11 tiden på morgonen var vi framme i Riga. Blåste som fan men var hyffsat fint väder iallafall. Vi gick och gick och gick, mot denna stora marknad jag läst om. Var lite svårt att hitta faktiskt, och på vägen frågade vi 2 poliser om dom kunde förklara vägne. Men dom tyckte inte vi skulle gå dit, var tydligen inte det bästa stället att vistas på. Så vi skit i det, gick in i galleria och kollade lite. Jag köpte en fin långklänning och ett halsband. Sen åt vi på en resturang innan vi gick tillbaka till båten. Ingen passkontroll igen, allt gick hur bra som helst! Skönt!
 
Samma sak den kvällen, allt gick bra och vi hade det trevligt. Vi har hemma igen igår (tisdag) vid 11-tiden. Melissas första gång utomlands. Var jätte kul att göra något, men lite ångest nu efteråt då man bränt något OTROLIGT mycket pengar. Fattar inte hur vi kunde göra av med så mycket, vart gick allt åt på?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback