Droglisa

Fisen är bara 3 veckor gammal (idag!) och redan får hon massa "medicin/droppar". Hon har ju väldiga problem med sin mage, hon har väldigt spänd och hård mage. Är så tråkigt att se henne vara ledsen och trycka och ha ont, inte roligt! Så förra veckan köpte vi miniform till henne. Hjälpte lite men hon har fortfarande tidpunkter då hon är väldigt ledsen. Dom tre senaste dagarna har det varit på morgonen, inte det roligaste för oss kanske. Hon har varit väldigt orolig, och bvc sa att man kunde prova sempers magdroppar också, kombinera dom. Så idag köpte vi sånna också, ska se ifall det blir bättre. Inget fel med att hon är lite ledsen då och då, är väll alla bebisar. Men vill inte att hon ska ont och ligga och sträcka på sig och ha sig, inte roligt för varken henne eller oss!
 
Sen är det även D-vitamin som alla bebisar ska ta varje dag upp till två års ålder. Men ser lite kul att med allt hon ska ta varje dag efter bara 3 veckor! :)
 
 
Just nu ligger lillskruttan och sover i vagnen. I stort sett har hon bara sovit i famnen eller bredvid mig sen hon kom, men nu provade vi att lägga ner henne ivagnen och se ifall hon kan ligga själv, och det gick ju superbra! Inga problem alls, fast då somnade hon innan i mormors famn. Frågan är om hon klara av att somna in själv också? Det tror jag faktiskt inte, men kanske? 
 



Kommentera inlägget här:



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback